4асовника едва едва се вижда кое точно да сменя
Известие
Collapse
No announcement yet.
кое точно трябва да сменя за да орпавя часовника
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98
Comment
-
Първоначално публикувано от CvetelinПървоначално публикувано от Bodomhttp://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=9483
по лесен начин няма ли?Не си ли със старото табло? Отвиват се само две винтчета
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonovПървоначално публикувано от CvetelinПървоначално публикувано от Bodomhttp://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=9483
по лесен начин няма ли?Не си ли със старото табло? Отвиват се само две винтчета
със старото съм
дей ги тез болчета да ги развия да го видя тоз часовник, че дразни като не светиех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от Cvetelin....че има ли боксери с нови табла?
със старото съм...
Начи отваряш пепелника и сваляш частта в която се тръска. Отзад са двата винтаКато ги отвиеш, пепелника излиза заедно с часовника - с малко юнашко дърпане, на щипки е.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonovПървоначално публикувано от Cvetelin....че има ли боксери с нови табла?
със старото съм...
Начи отваряш пепелника и сваляш частта в която се тръска. Отзад са двата винтаКато ги отвиеш, пепелника излиза заедно с часовника - с малко юнашко дърпане, на щипки е.
но не можах до края явно тези болчета дето са в пепелника от там ...
видях, че е на щипки после немое го натикам от дето излезе ...
аи отивам да разглобявам после ша видим ко ша станеех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от tonovПървоначално публикувано от Cvetelin....че има ли боксери с нови табла?
със старото съм...
Lexus IS200
Comment
Comment